Iğdır'da Bülent Kılıç taciz iddiaları nedeniyle akrabaları tarafından yakıldı!

Iğdır'da Bülent Kılıç taciz iddiaları nedeniyle akrabaları tarafından yakıldı!
Iğdır'ın Kasımcan köyünde yaşayan Bülent Kılıç, akrabaları tarafından kaynar suyla yakıldı. Vücudunda 2'nci ve 3'üncü derece yanıklar oluşan Kılıç tedaviye alındı.

Iğdır'ın Kasımcan köyünde Bülent Kılıç 30 Ocak'ta akrabaları tarafından haşlanmış su ile yakıldı. İddiaya göre, Y.K., Bülent Kılıç'ın kendisini telefonda sözlü olarak taciz ettiğini belirterek eşi C.K.'ye söyledi.  Kısa süre sonra C.K., Bülent Kılıç'ın evinin önüne gitti. C.K. kayınpederi Ö.Y.'nin uayrısıyla bölgeden uzaklaştı. 


Daha sonra taraflar Ö.Y.'nin evinde bir araya geldi. Tartışma sırasında Kılıç, sobanın üstündeki su dolu güğümün devrilmesi sonucu yandı. Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kılıç, oradan da Erzurum Şehir Hastanesi yanık ünitesine sevk edildi. 

 

haslanmis-olarak-hastaneye-geldi-beni-yaktilar-dedi-4577-dhaphoto1.jpg


"BENİ YAKTILAR"

Yanık ünitesinde tedavi gören Kılıç, telefonda kimseyi taciz etmediğini belirterek, "Hakkımdaki iddiaları duyunca çok üzüldüm. Güya ben C.K.'nin eşine telefondan taciz etmişim. Varsa çıkarın, dedim. Köyde herkese sorsunlar, ben kimin namusuna yan gözle bakmışım? Çıkan tartışmada sobanın üzerindeki güğümün suyuyla beni yaktılar" dedi. 


Boğazından karnına kadar yandığını anlatan Kılıç, "Ölsem bundan daha iyiydi" diye konuştu. 

haslanmis-olarak-hastaneye-geldi-beni-yaktilar-dedi-4577-dhaphoto3.jpg


"İDDİALARI KABUL ETMEDİ"


Bülent Kılıç'ın iddiasıyla güvenlik güçlerine ifade veren C.K. ile Ö.Y.'nin de haklarındaki iddiayı kabul etmediği öğrenildi. Kılıç'ın eşini telefonda rahatsız ettiğini iddia eden C.K.'nin, kayınpederi Ö.Y.'nin evindeki tartışmada sobanın üzerindeki güğümün kazayla döküldüğünü öne sürdüğü öğrenildi. Ö.Y.'nin de ifadesinde evin içinde yaşanan arbede sırasında güğümdeki suyun devrilerek Bülent Kılıç'ı yaktığını söylediği belirtildi. C.K. ile Ö.Y., serbest bırakıldı. 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar