İbrahim Tatlıses elini masaya vurarak isyan etti!

İbrahim Tatlıses elini masaya vurarak isyan etti!
Şarkıcı İbrahim Tatlıses, kendisi hakkında çıkan öldü iddialarına cevap verdi. Tatlıses, "Beni kullanmayın" diye isyan etti.

İbo Show programı ile ekranlara tekrardan dönen İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldı. Doktorların ilk muayenesinin ardından Tatlıses'e stent takılması kararlaştırıldı. Ancak bu operasyon, herkesten gizli tutuldu.

"ALLAH CEZANIZI VERECEK"

Son olarak Bazı sosyal medya hesapları 'İbrahim Tatlıses öldü' haberleri paylaşılınca ünlü türkücü isyan etti. Instagram hesabından bir video paylaşan Tatlıses, "5-6 gündür aleyhimde çıkan bir takım şeyler beni çok üzdü. Ben kendim için üzülmüyorum, beni sevenler için üzülüyorum. Sevenlerimi üzüyorsunuz Allah cezanızı verecek" dedi.

 

"ALLAH ÖLDÜ DEMEDEN ÖLÜNMEZ"

50 senedir kendisinin kullanıldığını söyleyen Tatlıses, "Böyle şeyler yapmayın, 'yok öldü, yok kalp krizi geçirdi' ne kriz var ne ölme var. Dimdik ayaktayım Mehmetçiğin dipçiği gibi… Benim üstümden prim yapmayın rica ediyorum sizden. Kendiniz bir şey icat edin. Beni kullanmayın! 50 sene oldu hala kullanıyorsunuz. Allah öldü demeden ölünmez ben bitti demeden bitmez" ifadelerini kullandı. (Hürriyet) 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar