İbrahim Kalın'dan dikkat çeken Çakıcı açıklaması!

İbrahim Kalın'dan dikkat çeken Çakıcı açıklaması!
Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı. Çakıcı'nın yaptığı paylaşım Cumhur İttifakı'nı ikiye bölerken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın konuya ilişkin açıklamaları gündeme oturdu.

Geçtiğimiz günlerde Alaattin Çakıcı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı mektubu, Cumhur İttifakı'nı ikiye böldü. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklamaları ise gündeme oturdu.

Alaattin Çakıcı'nın paylaşımına MHP kanadından destekler arka arkaya gelirken AKP kanadından hiçbir destek verilmedi. Son olarak NTV canlı yayınında Ahmed Arpat'ın soruları yanıtlayan İbrahim Kalın "Kimsenin kimseyi bu şekilde tehdit etmesi kabul edilebilir değil. Umarım mahkemeler gereğini yapacaktır." açıklaması ile Kılıçdaroğlu'na destek verdi. İbrahim Kalın'ın NTV canlı yayınında Alaattin Çakıcı ile ilgili söyledikleri şöyle:

"Savcılık soruşturma başlattı ve hukuki süreç ilerliyor. Türkiye'de kimsenin kimseyi bu şekilde tehdit etmesi kabul edilebilir değil. O sürecin tamamlanmasını bekleyeceğiz. Umarım hukukun kuralları içerisinde ne gerekiyorsa mahkemeler gereğini yapacaktır. Sn. Bahçeli'nin Çakıcı ile eskiye giden bir dostluğu olması da onun belki bir vefa duygusuyla söylediği bir şey. Hukukun ortaya koyduğu normlarla bir çatışma olmaması gerekir."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar