İbrahim Kalın ile Engin Özkoç arasında "Masal" kavgası

İbrahim Kalın ile Engin Özkoç arasında "Masal" kavgası
Saray Sözcüsü İbrahim Kalın ile CHP'li Engin Özkoç arasında "masal" tartışması yaşandı. Özkoç, Kalın'a 1923'ü hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın “Bize yüz elli yıldır modernleşme adı altında başkalarının hikâyeleri anlatıldı” sözlerine yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Türkiye Cumhuriyeti’nin şanlı tarihini bir masal gibi görenler ve 1923 Türk Devrimi’ni geride bırakılması gereken bir yalanmış gibi yansıtmaya çalışanlar sözlerine çok dikkat etmeli” dedi.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye’nin kendi hikayesini yazdığını belirterek, “Biz masalları olan bir coğrafyanın çocuklarıyız. Bize yüz elli yıldır modernleşme adı altında başkalarının hikâyeleri anlatıldı. Artık kendi hikâyemizi yazma zamanıdır” ifadelerini kullandı.  

hbhbhb.jpg

CHP'Lİ ÖZKOÇ: DİKKAT ETSİNLER

Kalın’ın Twitter’daki bu ifadelerine yine aynı mecradan yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Türkiye Cumhuriyeti’nin şanlı tarihini bir masal gibi görenler ve 1923 Türk Devrimi’ni geride bırakılması gereken bir yalanmış gibi yansıtmaya çalışanlar sözlerine çok dikkat etmeli. 1923 Türk Devrimi tarihin yeniden yazıldığı, kuruluş ve kurtuluşu içeren bir süreçtir” dedi.  

screenshot-4-004.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar