İbrahim Hacıosmanoğlu: Ali Koç, Berat Albayrak'a küfür ettirdi

İbrahim Hacıosmanoğlu: Ali Koç, Berat Albayrak'a küfür ettirdi
Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe taraftarının Alanyaspor maçında Ali Koç'un talimatı ile Berat Albayrak'a tepki gösterdiğini iddia etti. Hacıosmanoğlu, "Ali Koç, Berat Albayrak'a küfür ettirdi" diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İnternethaber.com'dan Hadi Özışık'ın sorularını yanıtladı. Trabzonspor'da yaşanan gelişmelerden, Türk futbolunun gündemine dair birçok konuda açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu'nun hedefinde yine Ali Koç vardı. Hacıosmanoğlu, Alanyaspor maçında Fenerbahçe taraftarının Berat Albayrak'a gösterdiği tepkinin Ali Koç'un talimatı sonucu oluştuğunu iddia etti.  

"KİM ŞİKE YOK DİYORSA NAMUSSUZDUR" 

2011 yılında Fenerbahçe'nin şike yaptığı yönündeki iddialarla ilgili yorumda bulunan Hacıosmanpoğlu, "2011 yılında kim şike yapılmadı diyorsa, namussuzun, şerefsizin, haysiyetsizin dik alasıdır. Hangi namuzlu vatandaş, o tapeleri okuyup da yüzü kızarmıyor. O yeniden yargılama kararı veren hakim hakkında bir şey söylemek lazım ama şimdi söyleyemiyoruz" şeklinde konuştu. 

"FENERBAHÇE'YE 3, 75'TEN YER VERDİLER" 

Trabzonspor'a devlet desteği olmadığını belirten Hacıosmanoğlu, "Bakın, Trabzonspor'a devlet desteği var diyorlar ama böyle bir şey yok. Dönemin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ti... Sancaktepe'de ittifakı bizde olan bir alan vardı. Bize 10'dan aşağı vermedikleri yeri, Fenerbahçe'ye 3,75'ten verdiler. Ben o zaman bakanın anlayacağı dille bunu söyledim, şimdi söyleyemem burada. Siz bizle dalga mı geçiyorsunuz dedim" ifadelerini kullandı. 

"BİLETLERİ KULÜPTEN ALIYORLAR" 

Fenerbahçe taraftarının Alanyaspor maçında Berat Albayrak'a küfür etmesinin Ali Koç'un kontrolünde olduğunu iddia eden Hacıosmanoğlu, "Taraftarlar, biletleri nereden alıyor? Kulüplerinden alıyorlar. Peki, bu biletleri taraftarlara dağıtanlar kimler? Taraftar gruplarının başlarındaki kişiler. Bu da demek oluyor ki, bu kişilerin yönetimle bağları var. Yani, bu isimler yönetim tarafından gelen talimatları uygular. Fenerbahçe stadında edilen küfürlerden, başkanının haberdar olmaması mümkün mü?" dedi. 

"ÜNAL KARAMAN TEKNİK NEDENLE AYRILDI" 

Trabzonspor'dan ayrılan Ünal Karaman hakkında da konuşan Hacıosmanoğlu, "İkinci ligden gönderilmiş bir hocayı, Trabzonspor'un başına koydular. Ünal hocanın anlamsız oyuncu değişiklikleri nedeniyle kaybettiğimiz maçlar var, ben bunu başkana da söyledim. Biz geçen sene şampiyon olurduk. 16-17 maçta öne geçiyoruz ama bunları kazanamıyoruz. 2-3 tanesini kaybedersiniz, hepsini kaybetmessiniz. Burada ne var, demek ki müdahale konusunda sorunlarımız var. Biz hoca da yetiştirdik. Ünal'ın adamlığı 10 üzerinden 10'dur ama hocalığında eksik vardı. Bu eksikliği de bizim genç çocuklarla beraber kapandı. Yani biz hem oyuncu yetiştirdik, hem hoca yetiştirdik. Bu sene sen olursan şampiyon olamayacağız dedi yönetim, ters düştüler. Teknik bir konu. Senin hocan şampiyonluğa engel oluyorsa onu göndereceksin" diye konuştu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar