İBB'den o haberlere yalanlama!

İBB'den o haberlere yalanlama!
İktidara yakın haber kanalında yayınlanan İSPARK'ta çalışan görevliyle ilgili videoya ve Uzunçayır metrobüs durağındaki mescidin kapatılmasıyla ilgili haberlere İBB’den yalanlama geldi.

Habere göre İSPARK görevlisi kendisine “Boş yer var mı?” sorusunu soran sürücüye “Gabar’da da var, Kato’da da var” cevabını veriyor. Bu sözler için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu suçlayan habere açıklama yapıldı.

İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun, “Bazı basın organlarında ve sosyal medya hesaplarında bir İSPARK çalışanına ait video, İBB’ye yönelik asılsız iddialar eklenerek güncelmiş gibi servis edilmiştir. Yapılan incelemede videonun 1,5 yıl öncesine ait olduğu tespit edilmiş ve disiplin soruşturması başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

UZUNÇAYIR METROBÜS DURAĞINDAKİ MESCİT KAPATILDI İDDİASI!

Uzunçayır metrobüs durağında yer alan mescidin kapatıldığı haberlerine İBB'den yalanlama geldi.

“İBB, Uzunçayır Metrobüs durağındaki mescidi kapattı.” haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Mescidimiz 3 yıldır ibadet saatlerinde tamamen açık tutulmakta, belli saatlerde güvenlik sebebiyle kapalı tutulduğunda ise görevlilerimiz ibadet etmek isteyen vatandaşlara yardımcı olmaktadır."

mescid.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar