Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi: Demet Akalın'a bir iyi bir de kötü haberim var

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi: Demet Akalın'a bir iyi bir de kötü haberim var
Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Demet Akalın'ın "Türkiye’nin en çok kazananlarının başında geliyorum ve ben idare edemiyorum” sözlerini köşesine taşıdı.

Şarkıcı Demet Akalın'ın çıkışı ile ilgili bir yazı kaleme alan Selvi, "Normalleşme sürecinde en çok düğünler ne zaman yapılacak, camiler ne zaman açılacak, bu sene tatile gidebilecek miyiz gibi sorular geliyor. Bir de sanatçılarımızın durumu var tabii" ifadelerini kullandı.

Selvi'nin yazısında ilgili bölüm şöyle:

"ÖNCE İYİ HABERDEN BAŞLAYAYIM..."

Demet Akalın çok dobra bir sanatçımız. Artık sahne almaları gerektiğini söylemiş ve “Türkiye’nin en çok kazananlarının başında geliyorum ve ben idare edemiyorum” demişti. Cenk Eren ve Işın Karaca da Demet Akalın’a destek vermişlerdi. Bendeniz çok sert çıkmıştı. “Lan bu kadar aç mı kaldınız” demişti. Kendi halinde bir siyasi kulis yazarıyım. Bendeniz’le aralarındaki kavgaya girmek istemem. Ama birçok sanatçı sahnelerin açılmasını bekliyor. Biz de onları dinlemeyi özledik. Başta Demet Akalın olmak üzere, sanatçılarımıza bir iyi, bir de kötü haberim var. Önce iyi haberden başlayayım. 1 Haziran’da oturma düzeni olan konserler başlıyor. Kötü haber ise, oturma düzeni olmayan yerlerdeki konserler için 1 Temmuz’u bekleyecekler. Ondan sonra eller havaya durumu...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar