Hülya Avşar'dan sonra bir itiraf da Ece Üner'den geldi: En seksi organımız...

Hülya Avşar'dan sonra bir itiraf da Ece Üner'den geldi: En seksi organımız...
Tarzı ve açıklamalarıyla dikkat çeken Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, Ayşe Arman'a çarpıcı itiraflarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde sapyoseksüel olduğunu açıklayan Hülya Avşar'dan sonra Üner de benzer bir açıklama yaptı.

Hülya Avşar, özel hayatıyla ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. "Ya ihtiyaç hissediyorsun diye abuk sabuk bir hayat yaşayacaksın, ya da karşına düzgün biri çıkana kadar bekleyeceksin" diyen Avşar, özgürlüğe de alıştığını söyledi. Avşar ayrıca, "Ben sapyoseksüelim zaten. Zeka benim için büyük bir güç" ifadesini kullandı.

Ayşe Arman Üner'e "Senin eşin de, eşi benzeri zor bulunanlardan… Deniz Bayramoğlu’nun sana kattığı nedir? Sizinki nasıl bir sevgi, yol arkadaşlığı, birliktelik? Birbirinizi nasıl zenginleştiriyorsunuz?" sorusunu sordu.

"EN SEKSİ ORGANIMIZ..."

Ece Üner ise bu soruya şu yanıtı verdi:

"Son günlerde çok popüler oldu ama ben başından beri bir sapyoseksüelim! Zekaya, beyne vurgunum. Bana göre en seksi organımız beynimiz. Deniz çok berrak bir beyin, kıvrak ve ince bir zeka. Birbirimizi zihnen çok besliyoruz. Okuyoruz, tartışıyoruz, atışıyoruz. İyi bir sırdaş ve yol arkadaşı. Benim aşırı romantik, hayalperest hallerimi gerçekçiliğiyle dengeliyor. Bana iyi geliyor. Sevginin ötesinde bence iyi arkadaşız biz. Hayvanlara açtık evimizi, balkonumuzu kedi pansiyonu yaptık. Yazın Bodrum’da yaban domuzu ailesi besledik. Bahçeyi ekip biçiyoruz. Toprağa bağladı beni Deniz. Ben denizciydim -yüzdüğümüz deniz-, Deniz beni yeşilci, toprakçı yaptı. Köklenmek iyi geldi. Ben ona neler öğrettim, neler kattım? Bilemem. Bir ara ona sorarsın…"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar