Hülya Avşar'dan kızdıracak açıklama: "Sokağa çıkmakta fayda var"

Hülya Avşar'dan kızdıracak açıklama: "Sokağa çıkmakta fayda var"
Yetkililerin zorunlu olmadıkça evden çıkılmaması yönündeki uyarılarına rağmen şarkıcı Murat Boz'un korona virüs salgını tedbirlerini hiçe sayarak "Dışarı çıkın" paylaşımı yapmasının ardından bu kez Hülya Avşar'dan, "Sokağa çıkmakta fayda var" açıklaması geldi.

Türkiye'de vaka sayısının 191'e yükseldiği korona virüs salgınına ilişkin Sağlık Bakanlığı'nın aldığı bir dizi önleme ve yapılan uyarılara uymayan vatandaşların olması dikkat çekiyor. 

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Murat Boz'un 'Dışarı çıkın' paylaşımını destekler nitelikte bir görüş de ünlü oyuncu Hülya Avşar'dan geldi.

"ÇIKMAYANDA HATA VAR"

Sokakta muhabirlerin sorularını cevaplayan Avşar, "Bu şekilde çıkmak bana iyi geliyor. Murat’ın sonuna kadar arkasındayım. Sokağa çıkmakta fayda var, çıkmayan da hata var. Ben yürüyüş yapmadığım zaman daha çok hasta olacağımı düşünüyorum.” diye konuştu.

ERDOĞAN'DAN EVİNİZDE KALIN ÇAĞRISI

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye'ye seslenerek işi olmayanın dışarı çıkmaması istemişti.

Erdoğan, işe gidenlerin de mesaisinin ardından evine dönmesi gerektiğini söylemişti.

MURAT BOZ: "HAVA GÜZEL, EVDEN ÇIKIN"

Instagram hesabından bugün canlı yayın yapan ünlü şarkıcı, "Zor günlerden geçiyor olabiliriz ama kendimizi de eve hapsetmek olmamalı durumumuz. Dışarı çıkıp biraz dolaşmak temiz hava almak iyi gelir. Bugün ben de dışarı çıktım ve sporumu açık havada yapacağım. Hepinize de tavsiye ederim hava bugün İstanbul'da güzel, güneşli. Tavsiyem çıkın evde durmayın, açık havada oksijeninizi alın, sporunuzu yapın. Moral bozmaya gerek yok, bu zor günleri de milletçe ulusça atlatacağımıza olan inancım çok yüksek." ifadelerini kullanmıştı.

"HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTIM VE EVİME GERİ DÖNDÜM" DEMİŞTİ

Sağlık Bakanlığı bir dizi önlemler alarak tüm vatandaşların evlerinde kalmaları konusunda uyarırken, şarkıcı Murat Boz'un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu paylaşım tepki çekti. Tepkiler üzerine Murat Boz paylaştığı yeni videoyla açıklama yaptı.

Hava almak için sitenin bahçesinde yürüyüş yaptığını söyleyen Murat Boz, "Kendi sitemde kontrollü bir alanda, kalabalığın ve yakın temasın olmadığı bir alanda hava almak için dışarı çıktım ve evime geri döndüm. Sağlık Bakanlığı'nın direktifleri çok önemli. Kalabalık ortamlara girmemek ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamak çok önemli. Ben de bunu uyguluyorum. Ulusça milletçe bu zor günleri de atlacağımıza inancım yüksek" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar