Hülya Avşar: 'Oğlunun arkadaşına aşık olan anneyi oynamak istedim'

Hülya Avşar: 'Oğlunun arkadaşına aşık olan anneyi oynamak istedim'
Kendisi adına düzenlenen bir tenis turnuvasında oynayan Hülya Avşar turnuva sonrasında bir radyoya açıklamalarda bulundu.

'Oğlunun arkadaşına aşık olan anneyi oynamak istedim'

Kendisi adına düzenlenen turnuvanın gelirini çocuklara bağışlayacağını söyleyen Hülya Avşar, “Çok öğrenci okuttuk, turnuvaya gönderdik. Burslarımızla doktor, avukat olan çok öğrenci var. Turnuvada toplanan gelirler hep çocuklara gidiyor. İnsanlardan alkış da beklemedik. Bizim bu işteki amacımız tamamen gönüllü, kimsenin menfaatinin olmadığı, iyilik amaçlı bir turnuva.”

''ÇOK ZORLANIYORUM''

Açıklamalarına devam eden Avşar, “Yakın zamanda beni dizide göremeyeceksiniz. Sinema filmini çok özledim ama Türkiye’de bana göre, benim yaşıma, jenerasyonuma göre hikaye üretmek gibi bir şey olmadığı için çok zorlanıyorum. Gelen senaryolardan beğenmeyip sonradan beğenmediğime pişman olduğum işler var tabi, Eğreti Gelin, Sofra Sırları, Gönül Yarası gibi, kıskandım” dedi.

“OĞLUNUN ARKADAŞINA AŞIK OLAN ANNEYİ OYNAMAK İSTEDİM”

Reha Erdem ile film projelerinin olduğunu açıklayan Hülya Avşar, “Ben güncel hayat hikayelerini seviyorum. Örneğin Reha Erdem ile bir film çekecektik, oğlunun arkadaşına aşık olan anneyi oynamak istedim. Henüz gerçekleşmedi ama. Aslında aykırı olarak görüyoruz ama bunlar etrafımızda yaşanan şeyler” dedi.

''BEN AŞKIM UĞRUNA DÜKKAN BİLE BASTIM''

Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile açıklamalarda bulunan şarkıcı, “Aşkın yoksunluğunu hiç hissetmiyorum çünkü o kadar güzel aşk yaşadım ki. 20’li 30’lu yaşlarımda gece hayatı, eğlence, aşk her şeyi o kadar dolu dolu yaşadım ki şimdikiler yaşadıklarını sanıyorlar. Ben aşkım uğruna dükkan bile bastım. Kaya ile flört ettiğimiz dönemde duydum ki bir kadınla oturuyormuş. Nispetiye Caddesi’nde arabayı çapraz koydum kimse geçemiyordu, güvenliğe dedim ki “O buraya gelecek!” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar