Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan makas aldı

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan makas aldı
Ünlü oyuncu Hülya Avşar, arabasının yan koltuğunda oturan eski eşi Kaya Çilinoğlu'na yaptığı hareket ile şaşkınlık yarattı.

Avşar'dan Çilingiroğlu'na ilginç hareket

Hülya Avşar ile Eylül 2005'te boşandığı Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra'nın 22.yaş günü kutlaması için Etiler'deki Da Mario'da buluştu. Avşar muhabirlerin "Sosyal medyada eski eşiniz Kaya Bey'e övgüler yağdırdınız. 2020 planlarınız içinde Kaya Bey ile tekrar evlilik olabilir mi?" sorusuna güldü.  Eski kayınvalidesi Gülümser Hanım "Olabilir, bekleyin" dedi. Kaya Çilingiroğlu ise "Yazı bekleyin, Hülya'nın bir projesinde karşınıza çıkabilirim" diye konuştu. 

SÖYLENTİLER GÜÇLENDİ 

Son dönemde sürekli eski eşi Kaya Çilingiroğlu'yla yeniden bir araya gelebileceklerine dair esprili açıklamalar yapan Hülya Avşar, sözleriyle "Yeniden mi evleniyorlar?" sorusunu akıllara getirdi. Avşar'ın eski eşinin yanağından makas alması ise söylentileri güçlendirdi. Boşanmalarının üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen aralarındaki bağı hiçbir zaman koparmayan Avşar ve Çilingiroğlu, son dönemde sık sık birlikte görünmeye başladılar. 

hulya-avsar-eski-esi-kaya-cilingiroglu-ndan-716902-2127-7-b-001.jpghulya-avsar-eski-esi-kaya-cilingiroglu-ndan-716902-8694-8-b-002.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar