Hulusi Akar o hareketi neden yaptı?

Hulusi Akar o hareketi neden yaptı?
Milli Savunma Bakanlığı'nın başlattığı operasyonda Hulusi Akar'ın sosyal medyada sıkça paylaşılan fotoğrafını Abdulkadir Selvi yorumladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın başlattığı “Pençe-Kartal Operasyonu" sırasında Hulusi Akar'ın yaptığı hareket sosyal medyada çok konuşulmuştu.  

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "Kandil’i Sincar’a taşıyacaklardı" başlıklı bugünkü yazısında operasyonu Harekat Merkezi'nde izleyen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın fotoğrafını yorumladı.

Hulusi Akar'ın bir elini kartal gibi tuttuğu anın fotoğrafını merak ettiğini ve araştırdığını belirten Selvi, şunları yazdı:

"Harekât merkezinde bir görüntü var. Milli Savunma Bakanı’nın harekâtı izlerken elini bir kartal gibi tuttuğu el hareketinden söz ediyorum. Merak ettim. Araştırdım. Tam o sırada PKK’nın barınağı vuruluyor. İçeride PKK’lı teröristlerle birlikte mühimmat var. Öyle ki bombardımandan sonra en az 10 dakika boyunca patlamalar devam ediyor. Belli ki önemli bir mühimmat merkeziymiş. Hulusi Akar, barınağın tam isabetle vurulması üzerine o işareti yapıyor."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar