Melih Altınok'tan AKP'li vekile: İyi de bize ne?

Melih Altınok'tan AKP'li vekile: İyi de bize ne?
2022 yılının başında yapılan asgari ücret artışı henüz yılın yarısında neredeyse erirken, asgari ücrete ara zam yapılacağı gündeme gelmişti. Erdoğan'ın asgari ücrete zam açıklaması sonrasında AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ verdiği bir demeç ile tepkileri üzerine çekti. Aldığı maaşın yeterli gelmediğini belirten Demirbağ'a tepki ise hükümete yakın Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok'tan geldi.

HÜKÜMETE YAKIN MEDYADA BÜYÜK ÇATLAK! BU SÖZLERİ KİMSE BEKLEMİYORDU...

Seçimlerin yaklaşması ile AKP seçim ekonomisi emareleri sergilerken, AKP''nin içerisinden ve ona yakın medyadan çatlak sesler gelmeye devam ediyor. Erdoğan''ın sene başından bu yana eriyen asgari ücrete yaptığı küçük dokunuş sonrasında bir açıklama yapan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ''''Utanıyorum'''' diyerek, kamuoyunda tepki çeken demeçlerde bulundu.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, maaşının yetmediğinden şikâyet eden AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ''a tepki gösterdi. "Geçinemiyorum" diyen AKP''li vekile Sabah yazarı, "İyi de bize ne? Öyle ya, milletvekilliği, geçimini sağlamak için tercih edilen bir meslek; maaşı, imkânları, konforu için soyunulacak bir uğraş değil ki" diyerek eleştirdi.

İktidar partisinin milletvekili olarak maaşından yakınmaması gerektiğine işaret eden Sabah yazarı, "Gidin daha çok para kazanacağınız bir iş bulun kendinize. Aday olmayanı dövmüyorlar ya. Neyse... Seçip Meclis''e gönderdiğimiz siyasilerin kafa yoracağı, üzerinde çalışacağı, Genel Kurul gündemine getireceği mesele kalmamış gibi 3 aylık "yasama tatili" başladı. Gidin iyice bir dinlenin hele, dönüşte düşünürsünüz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar