Hugo Weaving'den üzen haber! Elrond karakterini yeniden canlandırmayacak

Hugo Weaving'den üzen haber! Elrond karakterini yeniden canlandırmayacak
Ünlü aktör Hugo Weaving, Yüzüklerin Efendisi'nin serisinde Elrond karakterini yeniden canlandırmayacağını açıkladı.

Hugo Weaving'den üzen haber

Ünlü Hollywood yıldızı Hugo Weaving, Yüzüklerin Efendisi dizisinde yer almayacağını doğruladı. Weaving, Peter Jackson’ın yönetmenliğini yaptığı filmlerde Elrond karakterini beş kez canlandırmıştı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Ayrıkvadi Lordu olarak beyaz perdede görünen Weaving, The Hobbit üçlemesinde de rolünü tekrarlamıştı. Weaving bugüne kadar önemli başarılar elde etmiş filmlerde yer almasıyla biliniyor. Aktör, The Matrix serisinde Ajan Smith rolünü, İlk Yenilmez: Kaptan Amerika’da (Captain America: The First Avenger) Red Skull rolünü üstlenmişti.

Birçok Yüzüklerin Efendisi hayranı, Weaving'in dizi için rolüne geri döneceğini düşünüyordu. Serinin Elrond’un hayli ön planda olduğu ve ekranda bolca görüneceği bir zamanda, Orta Dünya’nın İkinci Çağı’nda geçeceği açıklanmıştı.

elrond-real.jpg
Ancak Weaving, Variety’e verdiği röportajda Elrond karakterini bir daha “kesinlikle canlandırmayacağını” doğruladı. Weaving’in ayrıca The Matrix 4’te yer alabileceği de söylentiler arasındaydı. Screen Rant'in haberine göre oyuncu söylentilere şu ifadelerle açıklık getirdi:

"İmkanı yok. Kesinlikle hayır. Matrix olabilir. Ama Yüzüklerin Efendisi, hayır, artık bununla ilgilenmiyorum. Bakın Yeni Zelanda’da tüm o harika insanlarla birlikte olmayı seviyordum ve aileye dönmek gibiydi ama aslında dürüst olmak gerekirse, bunun herkes için yeterli olduğunu düşünüyorum."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar