Hollanda'da çocuk programında skandal görüntüler! Bu kadarı da pes

Hollanda'da çocuk programında skandal görüntüler! Bu kadarı da pes
Hollanda'da bir televizyon programında çocuklardan gelen sorular tamamen çıplak yetişkinler tarafından cevaplandı. Program ülkede karışıklığa sebep oldu.

Dutch News'un haberine göre "Simply Naked" (Sadece Çıplak) programı henüz yayına başlamadı ama programın yayıncılığını üstlenen kanal NPO, yetişkinlerin soyunduğu görüntüler içeren bir tanıtım filmi çıkardı.

s-ac97857d18183e8f9b29f2e6b5d06035c7c865e6.webp

Programın formatı dahilinde çıplak yetişkinler çocuklardan bedenlerinde rahat hissedip hissetmedikleri gibi konularda gelen soruları yanıtlıyor. Formatın tasarımı beden olumlamayı teşvik etme amaçlı. Programın sunucusu Edson da Graça, "Hedef çocuklara her bir bedenin farklı olduğunu ve tüm bedenlerin mükemmel olmadığını öğretmek" ifadelerini kullandı.

"DELİ SAÇMASI"

Program Hollanda'da siyasi yelpazenin her tarafından olumsuz tepkilere neden oldu. Sol kanattaki Denk partisi mensubu parlamento üyesi Tunahan Kuzu programı "deli saçması" diye niteledi ve Twitter'daki takipçilerini kanala yazı yazarak programı protesto etmeye çağırdı.

s-bf81924e7e5260660bc51696a62c5b6ba357cfd2.webp

Aşırı sağ parti FvD'nin lideri Thierry Baudet programın "pedofiliyi teşvik etmeye yaklaştığını" söyledi. Programın ön gösterimlerinden birinde çocukların çeşitli tepkilerine yer veriliyor. Çocuklardan biri "bu görmem gereken bir program değil"  diyor.

KARAR EBEVENYLERİN 

Kanalın yaptığı bir açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Çocuklar tam olarak ne olacağını ve programın herhangi bir anında nasıl hissettiklerini söyleyebileceklerini biliyordu. Küçük bir velvele bekliyorduk. Bunun çocuklara uygun olduğu fikrine herkes katılmayacak ve bunda bir sorun yok. Çocuklarının izleyip izleyemeyeceğinin kararı ebeveynlere kalmış."

 

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar