Hırsızlardan Apple vurgunu!

Hırsızlardan Apple vurgunu!
İngiltere'de polis, sürücü ve güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdikten sonra bir kamyondaki 5 milyon sterlinlik Apple ürününü çalan hırsızları arama çalışması başlattı.

Teknoloji devi Apple'a hırsızlık şoku!

İngiltere, dün akşam saatlerinde büyük bir hırsızlık olayına şahit oldu. Northamptonshire'daki bir ara yolda yaşanan olayda kamyonu durduran hırsızlar, güvenlik görevlilerini ve sürücüyü bağlayarak etkisiz hale getirdi.

ÜÇ ARAÇ KULLANDILAR
Ardından kamyonu bir sanayi bölgesine götüren hırsızlar, değeri 5 milyon sterlini (51 milyon lira) bulan Apple ürünlerini başka bir araca yükledi. Bu araçla belli bir süre yol giden hırsızlar, daha sonra yükü üçüncü bir araca aktardı.

HEPSİ APPLE ÜRÜNÜ
Çalınan ürünler arasında Apple Watch, çeşitli model iPhone, iPad ve şarj cihazları bulunduğunu duyuran polis, olayın gerçekleştiği yerden geçen ve araç kamerası görüntülerine sahip kişilerden yardım istedi.

ÜRÜNLERİ DÜŞÜK FİYATA SATABİLİRLER
Polis ayrıca, kendilerine  olağan dışı koşullarda Apple ürünü teklif edilen işletmeler ile bu tür ürünleri düşük fiyatlara satanları tanıyanların da bilgisine başvurmak istediğini duyurdu. 

HIRSIZLAR ARANIYOR
Apple son haftalarda yeni Apple Watch, iPad, iPhone ve Mac modellerini satışa sunmuştu.Polis şimdi her yerde büyük vurgun yapan hırsızları arıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar