Hıncal Uluç'tan RTÜK Başkanı'na Ece Erken sorusu

Hıncal Uluç'tan RTÜK Başkanı'na Ece Erken sorusu
Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugün köşesinden RTÜK Başkanı Şahin'e, Ece Erken'in evli ve çocuklu bir adamla aşk yaşadığını canlı yayında açıklamasını sordu. Daha önce sorduğu sorulara cevap alamadığını söyleyen Uluç, "Yargıtay karar gerekçesi gibi aylar süreceğe benziyor" dedi.

Ece Erken'in Beyaz TV kanalındaki kendi sunduğu programda "Evli ve iki çocuklu bir zengin adamla" birlikte yaşadığını açıklamasının hem yasalarımızda, hem inançlarımızda zina ve suç olduğunu söyleyen Uluç, RTÜK Başkanı'na "O zaman Sayın Şahin, Ece Erken'in yaptığı iş, bana tarifini hâlâ yollamadığınız sizin manevi değerlerinize uygun mu düşüyor?.Ya da, siz programa değil, yayınlayan kanala göre mi ceza kesiyorsunuz?." diye sordu.

İşte Hıncal Uluç'un ilgili köşe yazısı:

RTÜK ve de zina!..

"RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin dostum, bana bir 'manevi değer' tarifi yapsın ve hangi sahnenin bu tarife aykırı olduğunu yazı ile bildirsin de, aynen bu köşede yayınlayayım" diye yazmıştım ya, geçen hafta..
Yazılı cevap gelmedi hâlâ..
Yargıtay karar gerekçesi gibi aylar süreceğe benziyor.. Oysa sorum basitti.
"Halkın manevi değerleri'ni tarif edin.. Çukur dizisindeki hangi sahnenin, bu tarife aykırı olduğunu yazın.." Sevgili Şahin dostuma yeni bir soru.
Ece Erken, Beyaz TV kanalındaki kendi sunduğu programda "Evli ve iki çocuklu bir zengin adamla" birlikte yaşadığını açıklamış. Oysa, yaptığının adı hem yasalarımızda, hem inançlarımızda (İslam, Müslüman, Yahudi olun fark etmez, hepsinde) zina ve suç..
Suçu teşvik etmek ise Türk Ceza Kanunu'nda bile suç..
O zaman Sayın Şahin, Ece Erken'in yaptığı iş, bana tarifini hâlâ yollamadığınız sizin manevi değerlerinize uygun mu düşüyor?.
Ya da, siz programa değil, yayınlayan kanala göre mi ceza kesiyorsunuz?.
Bakın, tekrar ediyorum.
Konu fevkalade hassas olduğu için aynen yayınlayacağım yazılı cevap istiyorum ki, sonra "Yanlış anlaşılmış..
Söylemedim.. Duymadım" gibi tartışmalar olmasın.
Yazılı yollayın siz. Cevabı alınca sizi ararım ben..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar