Hıncal Uluç, Sezen Aksu'yu hedef alan kendi gazetesini rakamlarla öyle bir vurdu ki...

Hıncal Uluç, Sezen Aksu'yu hedef alan kendi gazetesini rakamlarla öyle bir vurdu ki...
Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Sezen Aksu'nun İzmir'deki villasının havuzuna kaçak boru çektiği iddiasıyla ile ilgili haberler yapan Yeni Asır gazetesine sert sözlerle yüklendi. Gazetenin tirajı hakkında da bilgi veren Uluç, dikkat çeken ifadeler kullandı.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Turkuaz Medya'ya ait Yeni Asır gazetesi Sezen Aksu'nun İzmir'deki villasına yaptırdığı havuzun borularının kaçak çekildiği iddialarını gündeme getirmişti. 

Yine aynı medya grubuna ait olan Sabah gazetesininin yazarı Hıncal Uluç, "Sezen İzmir’in muhteşem anıtıdır!.." başlıklı yazısında Yeni Asır'ı gazetesinin Sezen Aksu ile ilgili yaptığı haberleri eleştirdi. 

"50 metrelik bir boru yüzünden günlerden beri Sezen Aksu'ya saldırmak, aleyhinde kampanya açmak, Yeni Asır'a mı düştü?" diyen Uluç, gazetenin tirajları hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı. 

"Bugün Yeni Asır'ın tirajı ne?. On binin bile altına düşmüş.. Öyle geliyor haberler.. Niye?. Niyesi işte bu!." diyen Uluç'un yazısında verdiği rakamlar ile MedyaRadar'ın yayınladığı gazete tirajları hakkındaki liste arasında bulunan uçurum akıllara soru işaretlerini getirdi.

yeni-asir-new.jpg

Uluç'un yazısından ilgili kısım şöyle: 

"İZMİRLİ YENİ ASIR'I ALIR OKUR MU?"
 

Öyle efsaneydi Yeni Asır..
Niye, ülkenin gelmiş geçmiş, en büyük, en örnek yerel gazetesiydi peki?.
Çünkü İzmir'in gazetesiydi. İzmir'e ve İzmirli'ye sahip çıkıyordu. Diyelim bir İzmirli futbolcu asker oldu, Van'a gitti. Orada izinli olarak bir Van kulübünde oynuyordu. Onu izliyor, onun haberini de yazıyordu. Her İzmirli, İzmir ve İzmirlilerle ilgili her haberi Yeni Asır'da bulacağını, İzmir'in her sorununun üzerine Yeni Asır'ın gideceğini biliyordu.
Bu yüzden her İzmirli, Türkiye gazetesi olarak İstanbul basınından hangi gazeteyi alırsa alsın, Hürriyet, Milliyet, Tercüman, Yeni Sabah, her ne ise, onun yanında mutlak bir Yeni Asır da alıyordu. Yeni Asır İzmir'de her eve giren "İkinci", ama toplam tirajda, Hürriyet'i de geçerek birinci olan gazeteydi.
Bugün Yeni Asır'ın tirajı ne?.
On binin bile altına düşmüş..
Öyle geliyor haberler..
Niye?.
Niyesi işte bu!.
Sezen Aksu, Türk Pop Müziğinde, yorumcu, besteci, söz yazarı, keşfedici ve yaratıcı olarak bir muhteşem anıttır. Gurur anıtı.. Sevgi anıtı.. Sanat anıtı..
Ölümsüz yeteneklerine ek olarak, Sezen bir de hocadır. Keşfeden, yetiştiren, tüm gücüyle destekleyen hoca.. Aşkın Nur Yengi, Sertab Erener, Harun Kolçak, Levent Yüksel, onun Türk sanatına kazandırdıklarının sadece bir kaçı..
Şimdi bu Sezen'e, hem de 50 metrelik bir su borusu yüzünden saldırmak, Yeni Asır'a mı düştü?
Sezen'i taparcasına seven, "O bizim gururumuz" diyen İzmirli, "Benim gazetem" diye Yeni Asır'ı alır mı?.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar