Hıncal Uluç: "İmamoğlu'nun zerre ilgisi yok, sorumlu AKP!"

Hıncal Uluç: "İmamoğlu'nun zerre ilgisi yok, sorumlu AKP!"
Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında İstanbul'da yaşanan sel felaketinden etkilenen Eminönü esnafının Ekrem İmamoğlu ile ilgisini olmadığını söyleyerek, sorumlunun 24 senedir İstanbul'u yöneten AKP iktidarı olduğunu söyledi.

Sabah yazarı Hıncal Uluç, geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketiyle Eminönü ve Eminönü'ndeki esnafın zarar görmesinde CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "zerre ilgisi olmadığını" söyledi. Uluç, sorumlunun İstanbul'u 24 senedir yöneten AKP iktidarı olduğunu kaydetti. 

Uluç, "Etrafında kimler var, Ekrem Başkan!.." başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

Ne var ki muhaliflerin amacı üzüm yemek değil, bağcı dövmek olduğu için öyle yanlış yerlerden giriyorlar ki, Başkanı hem mağdur ediyor, hem kahraman yapıyorlar..

Örnek..
Eminönü Meydanı alt geçidini su basmış. İmamoğlu suçlanıyor. Hem de dalga geçilerek suçlanıyor..
"İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesini hayata geçirdi." Eminönü meydanı düzenlemesiyle İmamoğlu'nun zerre ilgisi yok.
Tümünün sorumlusu, tam 24 senedir İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni elinde tutan AK Parti iktidarı. Kanal İstanbul projesiyle de İmamoğlu'nun zerre ilgisi yok. Çağının çok ötesinde, benim "Çılgın Proje" adını verdiğim, Cumhuriyet'in en büyük, en çarpıcı, en konuşulan eseri olacak bu yapı, alay, Eminönü alt geçidi ile mukayese edilir, şaka konusu olur mu?. Olursa kimi yaralar?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar