Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci meme kanserine yakalandı!

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci meme kanserine yakalandı!
90'lı yılların en ünlü şarkıcılarından olan Hilal Cebeci, meme kanserine yakalandı. Sosyal medya hesabından patoloji raporunu paylaşan Cebeci'nin hastalığının, erken teşhis edildiği öğrenildi.

Bir dönemler müzik piyasasını alt üst eden Hilal Cebeci, sosyal medya hesabından meme kanserine yakalandığını şu sözlerle dile getirdi "Korkmayın ben çok iyiyim, başında yakaladık. Ameliyat olacağım, geçip gidecek" 

Hilal Cebeci ortaya çıktı - Lodoshaber.Com

90''ların sonu ve 2000''li yılların ilk dönemlerinde seslendirdiği şarkılarla tanınan Hilal Cebeci, meme kanserine yakalandı. Instagram hesabından bir açıklama yapan Cebeci, "Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim" dedi. Şarkıcı ayrıca, hastalığını farkındalık yaratmak için duyurduğunu söyledi"

Hilal Cebeci Ben 7 yıldır evliyim dedi herkes eşini merak etti! İşte Hilal  Cebeci''nin gizli evliliği... - Galeri - Takvim

46 yaşındaki Cebeci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar