Hidayet Vahapoğlu'ndan Fatih Tezcan'a: "Bakalım nasıl kıvırtacaksın?"

Hidayet Vahapoğlu'ndan Fatih Tezcan'a: "Bakalım nasıl kıvırtacaksın?"
Atatürk’e yönelik ettiği hakaretlerle gündeme gelen Fatih Tezcan ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu arasındaki "Anıtkabir" tartışması devam ediyor. Tezcan için savcıları göreve davet eden Vahapoğlu’ndan yeni açıklama geldi.

Coronavirüsün ortaya çıktığı Çin’in Vuhan kentinden Türkiye’ye getirilen vatandaşlar bakanlık tarafından Ankara’da karantina altına alınmıştı.

Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan vatandaşlar hastaneden ayrılırken de “İlk işimiz Anıtkabir’e gitmek” diye açıklamada bulunmuştu.

Atatürk düşmanlığıyla bilinen iktidara yakın isimlerden Fatih Tezcan ise açıklamayla ilgili “Virüsün büyüğü Anıtkabir’de” şeklinde yorum yapmıştı.

“ANITKABİR’E NESEBİ GAYRİ SAHİHLER ZATEN GİDEMEZ”

Tezcan’ın skandal yorumunun ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu savcıları göreve davet etti.

“Anıtkabir’e temiz insanlar gider. Nesebi gayri sahihler zaten gidemez” diyen Vahapoğlu, “Anlaşılan sen cahiliye döneminden kalmış müptezelin tekisin ki Anıtkabir’e tapınmaya gidildiğini sanıyorsun” sözleriyle Tezcan’a tepki göstermişti.

“BAKALIM NASIL KIVIRTIYORSUN?”

Vahapoğlu’dan Tezcan ile ilgili yeni bir açıklama geldi. “Facebook yayınını izledim, sadece güldüm” diyen Vahapoğlu, “Sen kurusıkı atmaya devam et. İddia eden ispatla mükelleftir. Bakalım ettiğin laflar, imalar ve iftiralar vb. için hakimin huzurunda nasıl kıvırtacaksın” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar