Hidayet Türkoğlu'ndan AKP'li belediye başkanına sert tepki

Hidayet Türkoğlu'ndan AKP'li belediye başkanına sert tepki
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, sponsorluk anlaşmasının ardından yaptığı açıklamada AKP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e tepki gösterdi. Türkoğlu, hedef gösterildiğini ifade ederek "O koltuktaki insanlara bu tepkiler yakışmıyor" şeklinde konuştu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, bugün yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in Gaziantep maçı sonrasında sosyal medyadan hakemleri hedef almasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, sosyal medya üzerinden hedef gösterildiğini söyledi.

Hayatı boyunca sosyal medya üzerinden kimseye cevap vermediğini ifade eden Türkoğlu, " Belediye başkanı gibi bir ismin o kurumda olup da, sosyal medya üzerinden federasyon ve hakemlere yorum yapması, oturduğu koltuğa yakışmıyor. Gerek ona gerekse de Afyonspor yöneticilerine söylüyoruz. Sosyal medya üzerinden yapılacak bir şey değil. Gerek benim, gerek arkadaşlarımın telefonu açık. Federasyonumuzun kapıları herkese açık. Rahatsız olduğunuz noktalarda buyurun gelin, beraber tartışalım. Bunu sosyal medyaya taşıyıp hakem arkadaşların isimlerini vererek hedef göstermek, yakışık almayan şeyler. Afyon Belediyesi'nin biraz daha dikkatli olmasını rica ediyorum. Onları sosyal medyadan hedef göstermek güzel şeyler değil. İnşallah bu hatalarından bir an önce vazgeçerler" dedi.

"O KOLTUKTAKİ İNSANLARA BU TEPKİLER YAKIŞMIYOR"

Türkoğlu, telefonunun her zaman açık olduğunu vurgulayarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i sosyal medya üzerinden kendisini hedef göstermekle eleştirdi. Türkoğlu, "O şehrin belediye başkanının bir rahatsızlığı varsa, şu anda Türkiye Basketbol Federasyonu'nun başkanı benim, bu kurumu ben temsil ediyorum, açarsınız telefonunuzu ve rahatsızlığınızı dile getirirsiniz. Sosyal medya üzerinden popülizme gerek yok. O koltuktaki insanlara bu tepkiler yakışmıyor. Hakem hatalarını aşağıya çekmek için güzel bir ekip kurduk. İnşallah sezonun ikinci yarısında bu tip olaylarla karşılaşmayız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar