Herkesin gözünden kaçtı Günboyu yakaladı... Cumhurbaşkanlığı klibinde oynayan muhalif kim?

Herkesin gözünden kaçtı Günboyu yakaladı... Cumhurbaşkanlığı klibinde oynayan muhalif kim?
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından paylaşılan Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlattırılan Ayasofya klibinde dikkat çeken ayrıntıyı Günboyu yakaladı. Erdoğan tarafından paylaşılan görüntülerde Davutoğlu ekibinden muhalif bir ismin oynadığı ortaya çıktı.

BARAN FURKAN GÜL - GÜNBOYU

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Temmuz'da "Ayasofya... Rüzgârlar essin kubbende hürriyetin. Ta ezelden sen bizimsin, biz de senin..." notu ile paylaştığı videoda bir ayrıntı dikkat çekti. 

AKP'den istifa etmesinin ardından Gelecek Partisi'ni kuran Ahmet Davutoğlu'nun en yakınındaki isimlerden birinin Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan Ayasofya klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Mustafa Çakmakçı'nın söz ve müziğini Yücel Arzen'in yazdığı Ayasofya klibinde bir bölümünü okuduğu görüldü. 

Erdoğan'ın paylaştığı görüntüleri kendisi de paylaşan Çakmakçı, "Kıymetli bestekar Yücel Arzen'in uluslararası olarak hazırladığı, benim de bir parçası olmaktan onur duyduğum Ayasofya Klibi'ni paylaştığı için sn. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İşte o video:

akmakci-2.jpgakmakci-1.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar