Herkesin gözü Kabine Toplantısı'nda! Normalleşme nasıl devam edecek?

Herkesin gözü Kabine Toplantısı'nda! Normalleşme nasıl devam edecek?
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanacak. Toplantının gündemi korona virüsle mücadelede neler yapılabilir olacak. 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe'de toplanacak. Toplantının gündeminde korona virüs olacak. Toplantıda illerdeki vaka sayılarında artış masaya yatırılarak karar alınacak. 

Ülkede yayılan mutasyonlu  virüsün seyri izlenecek. Kademeli normalleşmede 2 haftalık süreci değerlendirecek. Elde edilen veriler doğrultusunda önemli kararlar alınacak. Güncellenecek haritada gözler özellikle 3 ilde, nüfusun yoğun olduğu İstanbul, Ankara ve İzmir'de olacak.

 

Tedbirlerin sıkılaşması ya da gevşetilmesi haritanın yeni durumuna göre şekillenecek. Toplantıda, ülke genelinde aşılama sürecindeki son durum da ele alınacak. Çin, Almanya ve Rusya ile yürütülen aşı tedarik süreçleri ile yerli aşı çalışmaları görüşülecek.


Normalleşme adımları kapsamında iş yerlerinin açık kalması için atılacak adımlar değerlendirilecek. Kabine toplantısında alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak.

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar