Her şey 45 dakikada belli oldu: İşte Mustafa Şentop'un adaylığının perde arkası

Her şey 45 dakikada belli oldu: İşte Mustafa Şentop'un adaylığının perde arkası
AKP, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı seçimi için mevcut başkan Mustafa Şentop'u aday gösterme kararı aldı. Kararın açıklanmasından yarım saat önce Mustafa Şentop'un MHP Genel Merkezi'ne giderek Bahçeli'yi ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, 7-14 Temmuz arasında yapılacak TBMM Başkanlığı seçimlerinde Mustafa Şentop'u ikinci dönemi için aday göstereceklerini açıkladı.

Bostancı, Mustafa Şentop'un tek aday olarak seçime girmesi nedeniyle temayüL yoklamasına gerek kalmadığının da alını çizdi.

Öte yandan TBMM Başkanlığı için adı geçen İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da dün "Meclis Başkanlığı'na aday değilim, son kararım. Aday olmayınca aday gösterilmez herhalde. Arkadaşlar Meclis Başkansız kalmasın. Uygun görülen adayların grubumuz olarak sonuna kadar yanında olacağız. Ben aday değilim. Yarışacak arkadaşlara başarılar dilerim" diyerek aday olmayacağını duyurmuştu.

ŞENTOP ADAYLIĞININ AÇIKLANMASINDAN 1 SAAT ÖNCE BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Başkanlığı seçiminde AKP'nin adayı olduğunun açıklanmasından tam 1 saat önce MHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

TBMM Başkanı Şentop, Genel Merkez'e gelişinde MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya tarafından karşılandı.

Şentop'un Bahçeli'ye yaptığı ziyaret yaklaşık 20 dakika sürdü. MHP Genel Başkanı Bahçeli, görüşme sonunda Şentop'a makam aracına kadar eşlik etti. 

Bahçeli, Şentop'u uğurladıktan sonra gazetecilerle kısa süre sohbet etti.

Devlet Bahçeli, "İnşallah en kısa sürede bir araya geliriz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar