Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Baran Furkan Gül

Baran Furkan Gül

Serbest Yorum

Hep Beşiktaş'a denk gelir

Süper Lig'in 12'nci haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu ve skor olarak kötü gidiş devam etti.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri, 45+4'üncü dakikada Abdülkadir Ömür ve 90+6'ncı dakikada Cornelius kaydetti. Beşiktaş'ın karşılaşmadaki tek golü ise 62'nci dakikada Larin'den geldi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Sergen hoca, "Sadece Trabzonspor ile ciddi bir fark oluştu. Bu fark ne olur, sonuçlar gösterecek. 3 puanlık sistemde kapanmayacak bir fark değil. Ancak bu oyunla kapanması zor. Oyunu yukarı çekmeliyiz" dedi.

Evet, Sergen hoca haklı, oyun daha da yukarı çekilmeli ancak bana göre yine de hakemin etki ettiği bir maç oldu.

Maçın 1-1 devam ettiği 74. dakikada Berat'ın Ghezzal'a net müdahalesine de penaltı verilmiyorsa artık neye verilecek.

Haftalardır aynı konuyu gündeme getiriyorlar.

"E Beşikaş iyi değildi" diyorlar.

Beşiktaş'ın çok iyi oynamaması penaltısının verilmeyeceği anlamına mı geliyor?

Nerede yaşıyorsunuz siz!

Deniz Çoban, Lale Orta ve Bülent Yıldırım gibi pek fazla Beşiktaş lehine yorum yapmayan eski hakemler bile Ghezzal'ın pozisyonuna penaltı dediler.

Daha neyi tartışıyoruz?

Hep mi Beşiktaş'a denk gelir...

Kaderi çoktan belirlenmiş adaletsiz bir ligde sadece kendine dönmek gerek...

Dönelim kendimize...

Sergen Hoca, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Sporting'e 4-0 kaybedilen karşılaşmanın 11'inde 6 değişikliğe giderek Trabzonspor karşısında takımını sahaya sürdü. Sporting maçına 11'de başlayan Necip Uysal, Montero, Rıdvan Yılmaz, Mehmet Topal, Atiba Hutchinson ve Kenan Karaman'ın yerine Rosier, Vida, Umut Meraş, Pjanic, Teixeira ve Güven Yalçın'a görev verildi.

Kaleyi A Milli takım kadrosuna da çağırılan Ersin Destanoğlu'na emanet eden Sergen Hoca, savunma dörtlüsünü; Rosier, Welinton, Vida ve Umut Meraş'tan oluşturdu. Savunmanın hemen önünde Josef'e görev verilirken hücum hattının sağında Ghezzal, ortasında Alex Teixeira ve Pjanic, solunda ise Larin ile sahaya çıkıldı. Sergen Hoca'nın gol yollarındaki tercihi ise Güven Yalçın oldu.

SAVUNMA ÖZÜNE DÖNDÜ

Siyah-beyazlı ekipte, Sporting'e 4-0 kaybedilen karşılaşmanın savunma kurgusu Trabzonspor karşısında değişti. Sergen Yalçın, sakatlıkları nedeniyle Portekiz deplasmanında forma giyemeyen Vida ve Rosier'i 11'e koydu. Ayrıca o maçta yedek kulübesinde oturan Umut Meraş da Trabzonspor karşısında formasına kavuştu. Sporting maçında oynayan ve Trabzonspor karşısında da savunmada değişmeyen tek isim Welinton oldu.

Yani sezon başından beri Umut Meraş dışında alışılmış savunma hattı yeniden bir araya geldi. Saten hücumcu bek Rosier varken daha savunma ağırlıklı Umut Meraş'ı ligde daha çok izleyebiliriz.

N'KOUDOU 11 MAÇ SONRA KADRODA

Siyah-beyazlı ekibin Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, 11 maçlık aranın ardından kadroya döndü. Son olarak Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmada görev alan ve yaşadığı sakatlık sonrasında ligde 7, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta formasından ayrı kalan N'Kouodu, Trabzonspor maçının 21 kişilik kadrosuna dahil edildi.

TARAFTARLARDAN ABDULLAH AVCI'YA TEPKİ

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra tazminatı konusunda davalık olan Abdullah Avcı'ya tepki gösterildi. Stadyumda yer alan Beşiktaş taraftarları maç öncesinde eski teknik direktörleri aleyhinde uzun süre tezahüratlarda bulundu.

BEŞİKTAŞ'TAN ANLAMLI DESTEK

Siyah-beyazlı ekipte, Trabzonspor maçı öncesinde Lösemili Çocuklar Haftası'na destek geldi. Beşiktaşlı futbolcular, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle karşılaşma öncesinde ısınmaya LÖSEV tişörtleriyle çıktı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları