Hazar Ergüçlü'den Taner Ölmez'in sevişme sahnelerine olay yorum

Hazar Ergüçlü'den Taner Ölmez'in sevişme sahnelerine olay yorum
Mucize Doktor'da canlandırdığı Ali Vefa karakteri ile hafızalara kazınan Taner Ölmez'in dizideki sevişme sahnesine eski rol arkadaşı Hazar Ergüçlü'den dikkat çeken bir yorum geldi.

Mucize Doktor'da canlandırdığı Ali Vefa karakteri ile dizi severlerin beğenisini toplayan Taner Ölmez'in dizideki sevişme sahnelerine eski rol arkadaşından dikkat çeken yorumlar geldi. 

6 yaşındaki yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı ilişki ile zaman zaman gündeme gelen 28 yaşındaki oyuncu Hazar Ergüçlü, Netflix'te yayımlanan Hakan Muhafız dizisinin 3. sezonunun yayımlanmasıyla Medcezir ekibinin neredeyse yeniden toplandığını söyledi.  

Rol aldığı dizinin yayınlanan üçüncü sezonunu henüz izleyemediğini belirten oyuncu, muhabirlerin "Daha önce birden fazla projede birlikte çalıştığınız Taner Ölmez bu sezonda diziye katıldı. Nasıldı set ortamı?" sorusuna, "O 'Medcezir'deki ekibimizden birkaçı da olsa bir araya gelmemiz çok zevkli. Çok gülüyorduk, çok mutluyduk" yanıtını verdi. 

Hazar Ergüçlü, muhabirlerin, "Taner Bey'le olan kamyonetteki sevişme sahneleriniz çok konuşuldu. Bu sahnelerin çekimi zor geçti mi? Sevgiliniz Onur Ünlü bu sahneleri izledi mi?" sorusuna da cevap verdi.  

Güzel oyuncu, "Hayır, zor geçmedi. İşimiz bu. Yok canım, Onur ne diyecek?" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Hazar Ergüçlü'nün Çağatay Ulusoy'la başrolünü paylaştığı 'Hakan Muhafız'ın üçüncü sezonu yayınlandı. Yeni sezonda diziye 'Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez de dahil oldu.  

Hazar Ergüçlü ile Taner Ölmez, Medcezir'de iki sevgiliyi canlandırmıştı. Ayrıca o dizide Çağatay Ulusoy da Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşıyordu.  

Ayrıca yine Hakan Muhafız'da bir kahini canlandıran Miray Daner de Medcezir'de de oynamıştı. Böylelikle Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Çağatay Ulusoy ve Miray Daner yıllar sonra yeniden aynı dizide buluşmuş oldu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar