Hazal Kaya'dan Tuba Büyüküstün'le ilgili habere sert tepki

Hazal Kaya'dan Tuba Büyüküstün'le ilgili habere sert tepki
Tuba Büyüküstün'le ilgili yapılan "Bu parayı nereden kazandı" başlıklı habere tepki gösteren oyuncu Hazal Kaya, "Erkekler araba alınca 'yeni oyuncağı' diye duyurursunuz. Hayırdır? Üslubunuzu düzeltmek zorundasınız!" ifadelerini kullandı.

Bir internet sitesi, Tuba Büyüküstün ile ilgili "Tuba Büyüküstün bu parayı nereden kazandı?" başlıklı bir haber yayınladı.

Haberin içeriğinde ünlü oyuncunun Fransa'da aldığı eve dikkat çekilirken, kullanılan üsluba Büyüküstün'ün meslektaşı Hazal Kaya'dan çok sert tepki geldi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda başlığın ve haber dilinin rahatsız edici olduğunu vurgulayan Kaya, medya organlarını üslubunu düzeltmeye çağırdı.

Hazal Kaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"ERKEKLER ARABA ALINCA 'YENİ OYUNCAK' DİYE NİTELENDİRİRSİNİZ!"

“Bu ne terbiyesizlik ya? Ne münasebet böyle bir haber yapabiliyorsunuz? Senelerdir alnının teriyle hepimizin gözü önünde çalışıp para kazanan, görünen o ki doğru yatırımlar yapan genç bir kadın. Erkekler araba alınca yeni oyuncağı diye nitelendirirsiniz? Hayırdır? Dilinizi, üslubunuzu düzeltmek zorundasınız. Uyguladığınız şiddetin farkına varmak zorundasınız. Medya olarak kullandığınız dilin nelere sebep olabileceği günlerdir yazılıp çiziliyor. Bilmiyorsanız okuyup öğrenmek zorundasınız! Bu sizin işiniz!.”

1-013.PNG2-017.PNG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar