Hazal Kaya'dan Selin Ciğerci'ye destek

Hazal Kaya'dan Selin Ciğerci'ye destek
Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasında taşıyıcı anne tartışması büyüdü. Sinirini alamayan Deniz Akkaya, Ciğerci'nin müstehcen videosunu Instagram hesabında paylaştı. - Deniz Akkaya'nın ‘Anne olamazsın' dediği Selin Ciğerci'ye Hazal Kaya destek çıktı.

Hazal Kaya'dan Selin Ciğerci'ye destek

Deniz Akkaya sunuculuğunu yaptığı programda çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde eltisi diye tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia etti.Çıkan iddiaların ardından canlı yayına bağlanan Ciğerci ile Akkaya arasında tartışma yaşandı.

 “Senin çocuğun olmaz” sözünü duyan Ciğerci, “Sana ne” diyerek tepki gösterdi. Tartışmanın ardından Deniz Akkaya, Ciğerci'ye olan öfkesini müstehcen videosunu paylaşarak çıkardı. Deniz Akkaya'nın ‘Anne olamazsın' dediği Selin Ciğerci'ye Hazal Kaya'dan destek geldi.

HAZAL KAYA'DAN DESTEK

Selin Ciğerci'ye destek çıkan Hazal Kaya Instagram hesabından şu paylaşımında bulundu: “Sizin gibi aşka sahip çıkan, tek derdi bir bebeği bütün varlığıyla sevmek olan insanlar, anne baba olmak için hiçbir norma sığmak zorunda değiller. Trans hakları insan haklarıdır.”

hazalkaya34.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar