Hayallerin bittiği maç öncesi Kanal İstanbul güzellemesi!

Hayallerin bittiği maç öncesi Kanal İstanbul güzellemesi!
EURO2020 hayallerini devam ettirmek adına bu gece Galler'in karşısına çıkan Milli Takım maçtan 2-0 yenik ayrıldı. Millilerin tarihi maçlarından birini izlemek için TRT1'i açanlar ise Kanal İstanbul hakkında kısa bir video ile karşılaştı.

İçinde bulunduğumuz ayın sonlarında projenin ilk adımı sayılan köprü inşaatına başlanacağı haberleri ile gündemde tutulan Kanal İstanbul projesi her ne kadar geniş bir kesim tarafından istenmeyen proje ilan edilse de bunun yapımı için kesin kararlı olan hükümet cephesi Milli Maç öncesi TRT1 ekranlarından yayınladıkları bir video ile hemen her fırsatta projenin ne kadar tehlikeli olduğunu söyleyen bilim insanlarına ve İBB'ye göndermede bulundu.

"TRT Doğrusu Ne?" konseptinde yayımlanan videoda "Kanal İstanbul projesinin çevreye zarar vereceği iddialarının, Türkiye'yi gelecek yüzyıla taşıyacak bu önemli projeyi karalamak ve aleyhte kamuoyu oluşturmak maksadıysa servis edildiği aşikârdır" denildi. Videonun sağında ise İletişim Başkanlığı'nın logosu kullanıldı.

İBB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü söz konusu yayına, "Milli Maç öncesi İstanbulluların çoğunun karşı çıktığı bir konuda üstelik bilime aykırı, yalan bir propaganda yaptınız @trt ACİZSİNİZ" paylaşımını yaptı.

İşte o görseller:

kanal-1.jpg

 

kanal-2.jpg

kanal-3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar