Haşmet Babaoğlu 'pislikler' demişti: Erdoğan alkışlayınca hesabını kapattı!

Haşmet Babaoğlu 'pislikler' demişti: Erdoğan alkışlayınca hesabını kapattı!
Sabah gazetesi yazarı yazarı Haşmet Babaoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, sağlık emekçilerine destek için başlattığı kampanyaya alkışlarla katılanlar için ‘Pislikler' ifadesini kullanmıştı. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece eşiyle alkış desteği verince Baboğlu, sosyal medya hesabını kapattı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, milletvekilleri, siyasetçiler ve gazeteciler başta olmak üzere çok sayıda kişi saat 21.00’da koronavirüs salgınında hayatlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarına alkışlarla destek ve moral iletilmesi çağrısında bulunmuştu. Türkiye’nin dört bir yanından yurttaşlar bu çağrıya uyarak sağlık çalışanlarını alkışlayarak desteklerini iletti.

2-171.jpg

‘PİSLİKLER’ DEMİŞTİ

Sabah Gazetesi’nin yazarı Haşmet Babaoğlu, koronavirüs salgınına karşı zorlu ve uzun çalışma saatleriyle hayatlarını ortaya koyan sağlık emekçilerine alkışlarla destek verilmesi eyleminden rahatsız oldu. Babaoğlu, sosyal medya hesabından “Bir takım pisliklerin bu alkış kampanyasını nasıl sevinçle karşıladığını da buradan görüyor, izliyorum..” ifadelerini kullandı.

Ardından da Sağlık çalışanlarına destek verilmesini kabullenemeyen Babaoğlu, “Ben bu saat bilmem kaçta alkış vs. işlerini yutmam, katılmam da… Bu kampanyaların nasıl kötüye kullanıldığını defalarca gördüm… Gerekmedikçe dışarı çıkmayın, sağlık sistemini meşgul etmeyin, sağlıkçılara asıl destek budur” diye devam etti.

Babaoğlu, eylemin çağrıcılığını yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya yönelik de, “Şimdi ‘alkışlıyoruz’ diyenler bir hafta sonra aynı saatte tencere tava çalarak başka şeyler istendiğinde pişman olurlar ama hadi neyse” dedi.

1-181.jpg

ERDOĞAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ALKIŞLADI

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan korona virüs ile mücadelede emek veren tüm sağlık personeline alkışlarla destek verdi. Söz konusu görüntüler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşıldı.

Erdoğan’ın alkış görüntülerinin paylaşılmasının ardından, Sabah yazarı Haşmet Baboğlu, Twitter hesabını kapattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar