Hasan Kaçan'dan, Robin Hood lakaplı hayırsevere eleştiri!

Hasan Kaçan'dan, Robin Hood lakaplı hayırsevere eleştiri!
Oyuncu Hasan Kaçan, yoksul insanlara yardım eden hayırsever bir iş adamının "Robin Hood" olarak lanse edilmesini "Bizim hayırseverlikle anılacak olan ismimiz Robin Hood mudur?" diyerek eleştiride bulundu.

Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe katılan oyuncu Hasan Kaçan, son zamanlarda yoksul insanlara yardım eden 'Robin Hood' lakaplı hayırseverle ilgili eleştirilerde bulundu.

GENÇLER SANATLA UĞRAŞMALI

Gençlerin muhakkak bir sanatla uğraşmaları gerektiğini belirten Kaçan, "Belediyelerin spora yönelik hizmetleri var. Çocuklar sağlıklı bir fizik için buralarda yüzme, basketbol, voleybol öğreniyor. Fiziği sağlam olması önemli ama sağlıklı bir ruha da sahip olmak lazım. Sağlıklı ruha sahip olmadıktan sonra kendine, ailene, vatanına, milletine ne kadar faydalı olur? Onu düşünmek lazım. O yüzden evlatlarımızı spora yönlendirdiğimiz kadar sanata da yönlendirirsek onların iç dünyalarını da sağlıklı tutma imkanını vermiş oluruz. Sanat dediğin şey ruha nezaket, incelik, letafet ve merhamet katar. Yaradan tarafından bize verilen o güzellikleri canlı tutar. O yüzden muhakkak sanatla alakadar olun" dedi.

MİDEYİ BOZAN RUHU DA BOZAR

Yurt çapında dar gelirli ailelere para dağıtan hayırsever iş insanına "Robin Hood" benzetmesi yapan medyanın yayıncılığına da değinen Kaçan sözlerine şöyle devam etti: "Bir hayırsever birçok yere yardım ediyor adını Robin Hood koymuşlar. Neden? Bizim hayırseverlikle anılacak olan ismimiz Robin Hood mudur? Tamam ona da bir şey demiyoruz. Biz yapılmış güzel bir sanat eserini reddetmiyoruz ama sürekli onu da yersek mideyi bozarız. Bizim kendi soframızın tadını, kokusunu, lezzetini ve vitaminini evladımıza vermek zorundayız. Ötekini yemeye alışırsak mideyi bozar. Mideyi bozan ruhu da bozar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar