Hasan Kaçan ile ilgili bomba iddia

Hasan Kaçan ile ilgili bomba iddia
CHP'li Uğur Kalkan oyuncu ve senarist Hasan Kaçan'ın AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi döneminde 2016 ve 2018 yılları arasında 187.5 bin lira değerinde ihale aldığını söyledi. Kalkan, konuyla ilgili belgeleri de sosyal medyadan yayınladı.

CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, Twitter hesabından oyuncu ve senarist Hasan Kaçan ile ilgili dikkat çeken bir detayı paylaştı.

Uğur Kalkan, Kaçan’ın Heredot Cevdet ismiyle yaptığı tiyatro için Ramazan organizasyonlarında AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zamanında 187 bin 500 TL değerinde ihale aldığının basına yansıdığını hatırlatarak konuyla ilgili belgeleri de sosyal medyadan yayınladı.

YEDİ NOTA AJANS'A 915 BİN LİRALIK İHALE

Kalkan ayrıca AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zamanında Yedi Nota Ajans Müzik Hizmetleri Şirketi'nin 915 bin liralık ihale aldığını belgeleri ile paylaştı.

Kalkan'ın konuyla ilgili Twitter'daki paylaşımı şu şekilde:

Akp'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi zamanında Hasan Kaçan'ın aldığı ihale bu ihaledir.Toplamı da 187.5 Bin Liradır.915 Bin Lira'lık ihale de doğrudur ama o ihaleyi alan Yedi Nota Ajans Müzik Hizmetleri Şirketi’dir.

ugur-kalkan12.jpg

 

evucgbyx0aaipwh.jpgevucggaxsaihv6e.jpg

evvectuxqai2ihq.jpgevvecsuwaaez-bq.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar