Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programı RTÜK’e takıldı!

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programı RTÜK’e takıldı!
Hasan Can Kaya tarafından sunulan Konuşanlar programı, RTÜK'e takıldı! RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, programla ilgili açıklama yaptı.

YouTube’da başlayıp kısa süre içerisinde Exxen platformuna transfer olan Konuşanlar programı, kendine özgü formatıyla özellikle de genç kitle tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hasan Can Kaya tarafından sunulan ve seyirciyle iç içe, interaktif olarak işlenen gösteri şovu, geniş bir izleyici oranına sahip.

Çoğunlukla ünlü isimlerin katıldığı bölümlerde yaşanan komik olaylarla gündeme gelen Konuşanlar, bu defa hayranlarını üzecek bir durumla karşı karşıya kaldı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, komedi programıyla ilgili önemli bir paylaşımda bulundu.

"TÜRK AİLE YAPISINA VE AHLAKINA UYGUN DEĞİL"

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Konuşanlar programının Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmadığını dile getiren bir tweet attı. Ayrıca Şahin, programın defalarca kez uyarı aldığını, ancak buna rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını söyledi. Şahin’in paylaşımının tam metni şöyleydi:

“Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği “Konuşanlar” isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar