Harry ve William, Philip'in cenazesi için bir araya gelecekler

Harry ve William, Philip'in cenazesi için bir araya gelecekler
Geçen hafta 99 yaşında hayatını kaybeden Edinburg Dükü Prens Philip’in cenaze törenine 30 kişinin katılacağı açıklarken, bu cenaze töreni Harry ve William kardeşleri bir yıl süren ayrılıktan sonra yeniden bir araya getirecek.

Kardeşleri birleştirecek cenaze

Prens William ve Prens Harry'nin, büyükbabaları Prens Philip'in Cumartesi günü gerçekleşecek olan cenaze töreni için bir araya gelecekleri açıklandı. Harry, ağabeyi William ile 11 yıl önce nişanlanan Kate için "hiç sahip olmadığım abla" yorumunu yapmış ancak kardeşlerin arası ABD'ye göç etme ve Oprah Winfrey'in Harry'in eşi Meghan Markle ile yaptığı röportaj sonrasında açılmıştı.

Harry şu anda karantinada, ancak bu tür durumlar için hükümet tarafından bir istisna yapılacak gibi görünüyor. İkinci çocuğuna hamile olan Meghan'ın, doktoru tarafından uzun bir yolculuğa çıkmaması tavsiye edildiğinden törene yüksek ihtimal katılmayacağı konuşuluyor.

BÜYÜKANNELERİNE DESTEK İÇİN BULAŞACAKLAR

Bir kraliyet kaynağı Daily Telegraph'a törenle ilgili şu açıklamada bulundu: "Cumartesi günü gerçekleşecek olan törenin büyükbabalarının anısını onurlandırmak ve büyükannelerini desteklemekle ilgili olduğunun farkındalar... Bu konu bir araya gelmeleri için en büyük sebep. Aile olarak belki de bir defaya mahsus olarak aynı saat dilimi içerisinde vakit geçirmekten rahatsızlık duymayacaklardır."

Kardeşler ayrıca yaz aylarında, Kensington Sarayı'ndaki bahçelerde Diana'nın anısına bir heykelin açılışını yapmayı planlıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar