Harekât sonrası CİMER'e destek mesajları yağdı

Harekât sonrası CİMER'e destek mesajları yağdı
Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekâtı sonrası CİMER'e vatandaşlardan destek mesajı yağdı. Bazı vatandaşlar evini ve arabasını satarak harekâta destek vermek istediğini ifade etti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Suriye'nin kuzeyine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili Cumhurbaşkanlığı Erişim Merkezi'ne (CİMER) vatandaşlardan gelen bazı mesajları takipçilerine aktardı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye Milli Ordusu (SMO) desteğiyle Suriye'nin kuzeyine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu. Türk milletinin ferasetine, vatan sevgisine ve fedakarlığına atıfta bulundu.

Harekata ilişkin olarak Cumhurbaşkanlığı Erişim Merkezi'ne (CİMER) gelen bazı mesajları takipçilerine aktaran Altun, "Bu milletin her bir ferdi bir mucizedir. Zaman değişir, teknoloji değişir, dünya değişir; milletimizin fedakarlığı, vatan sevgisi, feraseti değişmez. Bu millet eğilmez" dedi. Altına binlerce duygulandıran mesaj yağdı. 

c.JPGc1.pngc2.pngc3.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar