Hande Soral'ın doktoru açıkladı! ''Dile kolay tam 16 saat''

Hande Soral'ın doktoru açıkladı! ''Dile kolay tam 16 saat''
2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile dünya evine giren oyuncu Hande Soral, geçtiğimiz günlerde annelik heyecanını yaşamıştı. Hande Soral’ın doktoru doğum öncesi olan fotoğrafları paylaşarak zor bir operasyon olduğunu belirtti.

Beş sene önce meslektaşı İsmail Demirci ile dünya evine giren oyuncu Hande Soral, geçtiğimiz pazartesi günü ilk bebeğinin dünyaya getirdi.

Sağlıklı bir bebek dünyaya getiren oyuncu, sosyal medya hesabından bebeğiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Hande Soral, paylaşımlara doyamazken ünlü oyuncunun doğum anına dair yeni kareler ortaya çıktı. Fotoğraflar, Soral''ın doktorundan geldi.

Doktor "Hiçbir şey kolay olmuyor. Saatler süren bir emek, dile kolay tam 16 saat" diyerek şunları yazdı: Hande tüm bu süreç boyunca kendine hayran bıraktı bizi. Sürecin her anında, her dakikasında bize olan inancı, uyumu inanılmazdı. Kasılmalarımız evde başlamıştı, daha hastaneye ilk girdiğimizde patron mesajını net vermişti:

“Ben ne dersem o!” Kalp atışları o kadar sınırdaydı ki, üzerine geçen on küsür saat boyunca bize sadece sabretmek düştü, sabırla beklemek. Ama nasıl bir sabır. Sonunda da rahimdeki kocaman miyomumuza, boyna dolanan kordonumuza ve azıcık tombiş delikanlımıza rağmen doğumu tamamlamayı başardık. Doğum sonrası iki anneyi de tebrik ettim. İlk olarak tabi ki Hande’yi Ardından böyle birini yetiştirdiği için annesini. Ve tabi ki dokuz doğuran sevgili babamızı...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar