Hande Sarıoğlu Fatih Altaylı'nın sözlerini canlı yayında ifşa etti! Beni hayal kırıklığına uğrattı 

Hande Sarıoğlu Fatih Altaylı'nın sözlerini canlı yayında ifşa etti! Beni hayal kırıklığına uğrattı 
Spor spikeri Hande Sarıoğlu dans videosunun ardından işinden olunca isyan etmişti. Hande Sarıoğlu, kanala vedaya gittiğinde Fatih Altaylı'nın söyledikleri karşısında şoke olduğu anları anlattı. 

Sosyal medya hesabından dans ettiği anları paylaştığı için Habertürk'teki işine son verilen spiker Hande Sarıoğlu, renkli bir kişilik olduğunu daha önce de uyarıldığını söylemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı; "Renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim."

Habertürk'ün eski spor spikeri Hande Sarıoğlu, kendisini eleştirenlere, "İnsanlığınıza tüküreyim. 6 yaşından beri spiker sunucu olmak hayali olan bir kız olarak çatır çatır okulumu da okudum, çatır çatır sunucu da oldum spiker de. Oryantal de yaparım kariyer de." şeklinde cevap vermişti.

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Sarıoğlu, yaşanan süreci Söylemezsem Olmaz'da açıkladı.

Sarıoğlu Fatih Altaylı'ya işten çıkarıldıktan sonra mesaj attığını ve "Yanınıza gelmek isterim helallik istemeye" dediğini söyledi.

Hande Sarıoğlu Fatih Altaylı'nın geri dönmediğini söyledi. Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı'nın daha sonra kendisine "Öyle olursa işte böyle kovulursun. Öyle poponu sallarsan böyle kovulursun" dediğini iddia etti.

İŞTE O SÖZLER: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar