Hande Fırat: Meral Akşener, dört dörtlük bir duruş sergiledi

Hande Fırat: Meral Akşener, dört dörtlük bir duruş sergiledi
Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Elazığ depreminde sergilediği tutumu değerlendirdi.

Gazeteci Hande Fırat, bugünkü köşesine İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Elazığ depreminden sonra sergilediği duruşu ve söylemlerini taşıdı. Fırat,  Yine Yunus'u hatırladım" başlıklı yazısında İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener'in Elazığ depreminden sonra 'Siyaset konuşulmaz' şeklindeki söylemlerinin değerli olduğunu belirtti. 

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat'ın İYİ Parti lideri Akşener ile ilgili ifadeleri şu şekilde: 

"Meral Akşener deprem olduğu anda canlı yayındaydı, 'Siyaset konuşulmaz' dedi, yayının bitirilmesini istedi. Deprem bölgesine gitti, siyasi demeç vermedi. Akşener birlik ve beraberliğin nasıl olması gerektiği konusunda dört dörtlük bir duruş sergiledi" diyen Fırat, Akşener'in kendisine şunları söylediğini ifade etti:

“Acılar ve felaketler üzerinden siyaset yapılmaz. Böyle zamanlarda birlik ve dayanışma ruhu öne çıkmalıdır. Siyasetçiler olarak önceliğimiz, arama ve kurtarma faaliyetlerinin elbirliği ile tamamlanması, vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda ihtiyaçlarının eksiksiz bir şekilde karşılanması olmalıdır. Ama bu olan bitene kör ve sağırız demek asla değildir. Elbette ki gelişmeleri, yapılan ve yapılmış olması gereken icraatları, toplanan vergilerin akıbetini takip ediyoruz. Ancak bunları gündeme taşımanın zamanı, depremzede vatandaşlarımızın güvenlik ve huzurları sağlandıktan sonra olmalıdır.” 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar