Hande Erçel sosyal medyayı salladı

Hande Erçel sosyal medyayı salladı
Güzelliğiyle ve yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen Hande Erçel'in son paylaşımı olay yarattı. Güzel oyuncunun fotoğrafına övgüler yağdı.

Meslektaşı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak dekolteli elbisesiyle poz veren Erçel, sosyal medyayı salladı. Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasıyla kendisini dinlenmek için Bodrum’a atan ünlü oyuncu, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

İnstagram'da 24 milyondan fazla takipçisi olan Erçel'in pozlarına 3 milyondan fazla beğeni geldi. Önce sevgilisi Kerem Bürsin ile, ardından ise arkadaşlarıyla uzun süre tatil yapan güzel oyuncu, yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. İşte o paylaşım;

hande-ercel-arabadan-paylasti-guzelligiyle-herkesi-buyuledi-613f0c6bf31b4.webphande-ercel-arabadan-paylasti-guzelligiyle-herkesi-buyuledi-613f0c755fdea.webp

BEĞENİ YAĞDI

Hande Erçel yaz tatilinde çekilen çeşitli fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı. Erçel'in paylaşımına kısa sürede yüz binlerce beğeni geldi.

YILLAR ÖNCE SUNUCULUK YAPMIŞ...

Ünlü oyuncunun 2012 yılında, henüz 18 yaşındayken bir magazin programında sunuculuk yaptığı ortaya çıktı.

Erçel’in programdan görüntüleri ve Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur’un haberini sunarken yaşadığı dil sürçmesi, dikkat çekti.Uzun bir süre Murat Dalkılıç'la aşk yaşan Erçel, geçtiğimiz sene ilişkilerini sonlandırmıştı. Hande Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti. Ayrılık sonrası konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan şarkıcı, Erçel'i silmişti.

KEREM BÜRSİN’LE AŞK YAŞIYOR

27 yaşındaki oyuncu, aylar sonra; 34 yaşındaki rol arkadaşı Kerem Bürsin'le yeni bir aşka yelken açmıştı.

(HABERGLOBAL)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar