Hamsik'ten Trabzonspor'a kötü haber

Hamsik'ten Trabzonspor'a kötü haber
Trabzonspor'un dünyaca ünlü yıldızı Marek Hamsik, Hırvatistan - Slovakya maçında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Hamsik'in Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı henüz netleşmedi.

H Grubu 8. maçında Hırvatistan ile karşılaşan Slovakya'da Marek Hamsik 41. dakikada sakatlandı ve yerini eski Trabzonsporlu Matus Bero oyuna girdi.

hasik.jpg

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile karşılşacak olan Trabzonspor'da Hamsik'in görev alıp alamayacağı merak konusu oldu.

AA'da yer alan habere göre; Slovakya'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Hırvatistan ile oynadığı mücadelenin 41. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Trabzonsporlu futbolcu Marek Hamsik'in durumu belli oldu.

ADALESİNDE ÇEKME TESPİT EDİLDİ

Ünlü futbolcunun, ilk belirlemelere görü arka adalesinde çekme olduğu bildirildi. Bordo-mavili kulüp, milli takımda tedavisine başlanan oyuncunun, 14 Ekim Perşembe günü Trabzon'a dönmesinin ardından MR'ı çekileceğini ifade etti.

PERŞEMBE GÜNÜ KRİTİK

Yıldız oyuncunun Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı oynanacak önemli maçta forma giyip giyemeyeceği de çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacak.

Hamsik, bu sezon Trabzonspor'un lig ve Avrupa'da oynadığı 12 karşılaşmanın tamamında forma giyip, bin 75 dakika görev aldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar