Hamdi Alkan eşi Selen Görgüzel'in öpüşmesi hakkında sessizliğini bozdu

Hamdi Alkan eşi Selen Görgüzel'in öpüşmesi hakkında sessizliğini bozdu
'Seviyorsan Git Ayrıl Bence' tiyatro oyununda rol alan Selen Görgüzel’in, rol arkadaşı İrfan Kangı'yla öpüşmesi çok konuşulmuştu. Sahne öncesinde Kangı, seyirciler arasında bulunan Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan öpüşmek için izin almıştı. Alkan, eşinin oyundaki öpüşme sahnesi ile ilgili konuştu.

Oyuncu Selen Görgüzel Alkan’ın, kadrosunda yer aldığı 'Seviyorsan Ayrıl Bence' oyunundaki bir sahne magazin gündemine taşındı. Eşi Hamdi Alkan’ın davetliler arasında olduğu Görgüzel’in, oyunda partneri İrfan Kangı ile öpüşmesi gerekiyordu. Rol gereği Selen Görgüzel ile öpüşmesi gereken Kangı, "Şu an öpüşmemiz gerekiyor ama Hamdi abi burada. Benim eşim de burada. Hamdi abi sonra işlerimizi etkilemez değil mi, bir sıkıntı olmaz" dedi.

"OYUNUN ÖNÜNE GEÇMEK İSTEMİYORUM"

Partnerinin sözlerinden sonra konuşan Selen Görgüzel Alkan ise eşine dönerek "Sanat için. Oyuncu da oynamak zorunda" dedi. Hamdi Alkan’dan onay alan ikili rol gereği öpüştü. Oyunun ardından yöneltilen soruları yanıtlamayan yönetmen Hamdi Alkan'ın, "Oyununun önüne geçmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

"EŞİM GAYET MÜLAYİM"

Görgüzel ise "Nedense eşim hakkında kabadayı havası yaratılmaya çalışılıyor. Gayet mülayim, entelektüel bir kişiliği olan, medeni bir yönetmen olan çok değerli eşimin sanata da bakış açısı gayet destekleyici" şeklinde konuştu.

"KISKANILACAK BİR DURUM YOK"

Tüm bunların ardından Alkan, “Asla rahatsızlık duymadım, kıskanılacak bir durum da yok. Eşim bir oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve gereken neyse o yapılmıştır yani eşim gereğini yapmıştır” açıklamasında bulundu.

iiiu.webp

iiiugg.webp

iiiuuggpp.webp

iiuuggppoo.webp

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar