Haluk Levent'ten müzisyenlere büyük destek! Kalıcı bir çözüm için bakın ne yapacak

Haluk Levent'ten müzisyenlere büyük destek! Kalıcı bir çözüm için bakın ne yapacak
AHBAP Platformu Başkanı Haluk Levent salgın döneminde bir yılı aşkın süredir gelirlerini kaybeden sanatçı ve müzisyenlere sahip çıkıyor. Levent sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın” ifadelerine yer verdi.

Sanatçı Haluk Levent salgın döneminde bir yıldan fazladır işsiz kalan müzisyenlere sahip çıkıyor. Levent sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın” ifadelerine yer verdi. Öte yandan Levent, kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceklerini belirtti.

400 TL’YE KADAR FATURA YARDIMI

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent sanatçı ve müzisyenlere fatura desteğinde bulunacaklarını duyurarak şu ifadelere yer verdi:
“Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 ₺’ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. (Bugün Saat 14.30 da başvuru açacağız) Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız”

"İNSANLAR HAKSIZLIĞA İSYAN EDİYOR"

Cüneyt Özdemir’in Youtube kanalında konuşan Haluk Levent orkestra bölümünde çalışan müzisyenler zor günler geçirdiğini belirterek “İnsanlar haksızlığa isyan ediyor. Sosyal mesafeli konser olursa ne olur. Kime ne zararı var. 5 bin kişilik açık hava tiyatrosu deyin ki maskelerinizi takın her koltuğun yan tarafını bırakın. İnanın bir yerden tutarsanız en azından müzisyenler geçinir. Belli bir dönemi ortak payda da dayanışma içinde geçiririz. Bizler de şaşkınız bende aynı zamanda müzisyenim. Ben de geçiniyorum. Arkamda çalışan orkestra arkadaşları emekçi arkadaşlar perişan durumdalar. Şaşkınlık içerisindeyiz keşke daha geniş bir şey düşünülseydi” ifadelerine yer verdi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar