Haluk Levent: Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri!

Haluk Levent: Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri!
Twitter’da takipçisinin bir yorumuna tepki gösteren Haluk Levent, “Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri!” ifadelerini kullandı.

Terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan gençler için HDP binası önündeki eylem devam ediyor.

Konuya ilişkin Twitter hesabından bir açıklamada bulunan şarkıcı Haluk Levent, “Canlarım dünden beri yüzlerce kez etiketlediniz. Tüm mazlum anneler gibi buradaki anneler de bizim annemiz.İçim parçalandı izlerken.Bir şeye ihtiyacınız varsa elimden geleni yapmaya çalışayım ama bu çocukları dağdan indirmek devletin işi canlarım benim değil:(” ifadelerini kullandı.

Levent’in yorumuna bir takipçisi ise “Kahrolsun pkk ve destekçileri diyebirsiniz de takipcilerin yarisi gider” cevabını verdi.

Takipçisinin yorumunu alıntılayarak cevaplayan Haluk Levent, “Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri!” ifadelerini kullanırken “Takipçilerim bakalım düşecek mi?” sorusunu sormayı ihmal etmedi.

İşte Haluk Levent’in o açıklaması:

Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri! Dedim! Takipçilerim bakalım düşecek mi?

Bu arada senin sayfanda bir tane yolsuzluk bir tane hukuksuzluk bir tane küçük çocuklara tecavüz kınama görmedim. Çünkü insani değerlerimiz başka. Biraz tutarlı olsak biraz ya azıcık. Sinirlendim ülenn!

haluk-levent-t.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar