Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'dan Netflix'te yeni bir film!

Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'dan Netflix'te yeni bir film!
Netflix'ten yapılan açıklamaya göre, Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'ın yanı sıra sevilen oyuncu Elçin Sangu'nun da yer aldığı 9 Kere Leyla filmi 4 aralıkta izleyiciyle buluşacak.

Netflix, Türk yapımı 9 Kere Leyla filmini  izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Netflix'ten yapılan açıklamaya göre, Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'ın yanı sıra sevilen oyuncu Elçin Sangu'nun da yer aldığı 9 Kere Leyla filmi 4 aralıkta izleyiciyle buluşacak.

Netflix'in Türkiye yatırımları ile ilgili olarak daha önceden açıklamalarda bulunan Netflix Türkiye Orijinal İçerik Direktörü Pelin Diştaş, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Netflix olarak, Türkiye'nin içerik gücü ile dünyanın etkileyici kültürleri arasında yer aldığına inanıyoruz. Ülkemizde üretilen orijinal yapımların dünyanın dört bir yanında elde ettiği başarılar da bu inancımızı destekliyor. Bu nedenle Türkiye'deki içerik yatırımımızı yeni orijinal yapımlara imza atarak arttırmak bize büyük heyecan veriyor. Türkiye'nin özgün ve güçlü hikayelerini 190 ülkeye anlatmaya devam edeceğiz."

FİLMİN KONUSU

9 Kere Leyla ‘da, Adem kariyeri başarılarla dolu bir iş adamıdır. Lakin bir kusuru var ki o da her erkek gibi hayat arkadaşı Leyla ‘yı kendinden yaşça küçük bir kadınla aldatmaktadır.9 Kere Leyla, sevgilisi Nergis ‘le birlikte olmak için eşinden boşanmak isteyen fakat her defasında Leyla’dan ret cevabı alan Adem, fark etmeden iyi bir şeye vesile oluyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar