Halk TV ve Ayşenur Arslan da bunu yaparsa... Doğrusunu bilene ödül vereceğiz

Halk TV ve Ayşenur Arslan da bunu yaparsa... Doğrusunu bilene ödül vereceğiz
TRT'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle hazırlanan programda arka fonda "19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı" görselinin yer alması ve futbolcu Arda Turan’ın da yayınladığı bir mesajda bayramın ismini yanlış söylemesinin ardından Halk TV’de Ayşenur Arslan da aynı hataya düştü.

HABER MERKEZİ / GÜNBOYU

TRT'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle hazırlanan programda arka fonda "19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı" görseli yer aldı. Aynı hatanın başka 2 programda daha tekrarlanması kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

Tepkiler sonrası özür dileyen TRT'den, "Hatalı grafiğin ekrana yansımasına neden olan personel hakkında idari soruşturma başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

ARDA TURAN DA BAYRAMIN İSMİNİ YANLIŞ SÖYLEDİ

Arda Turan, sosyal medyadan paylaştığı videoda bayramları karıştırdı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir video yayınlayan Arda, “19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” ifadesini kullandı.

AYŞENUR ARSLAN, 19 MAYIS’A “ÇOCUK BAYRAMI” DEDİ

Halk Tv’de yayınlanan Medya Mahallesi programında TRT’nin yaptığı hatayı değerlendiren Ayşenur Arslan, “Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı yerine Cumhuriyet Bayramı dediler” ifadelerini kullandı.

86426.jpg

86443.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar