Halk oylaması kampanyalarının renkli anları

Halk oylaması kampanyalarının renkli anları
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini öngören anayasa değişikliği için yapılan halk oylaması sürecinde yürütülen kampanyalar, renkli görüntülere sahne oldu.

Halk oylaması kampanyalarının renkli anları

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini öngören anayasa değişikliği için yapılan halk oylaması sürecinde siyasi partiler ve vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde zaman zaman renkli görüntüler yaşandı. 

Kampanya çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 3 Mart'ta Bartın mitingine katılmak üzere Zonguldak Çaycuma Havalimanı'na gelişi sırasında uçağı yoğun sis nedeniyle inemedi. Bunun üzerine Sinop'a giden Yıldırım, Bartın mitingine buradan telekonferansla katılarak vatandaşlara hitap etti.

Milletvekili milletvekilini muhtar sandı 

Halk oylaması çalışmaları kapsamında Kütahya'nın Domaniç ilçesine gelen CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Domaniç Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Bu sırada muhtarlarla toplantı yapan ve Dernek Başkanı Mehmet Ayverdi'nin masasında oturan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'yu muhtar sanan Tüm, hatıra fotoğrafı çektirmek istedi.

Kavuncu'nun yanına yaklaşan Tüm, "Sayın muhtarım, hayırlı günler. Sizinle bir fotoğraf çektirelim." deyince Kavuncu da "Sayın Vekilim, ben muhtar değil milletvekiliyim. Sağlık Komisyonu Başkanıyım. Nasıl tanımazsınız?" diye sordu.

Bunun üzerine CHP'li Tüm de "Kusura bakmayın muhtarlar derneği dedikleri için öyle dedim. Sizi tanımaz mıyım vekilim." diye konuştu.

Yaşanan diyaloğun ardından milletvekilleri birbirlerine sarılarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar