Halit Ergenç ve Mesut Akusta'nın sahnesi olay oldu

Halit Ergenç ve Mesut Akusta'nın sahnesi olay oldu
Başrollerinde Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Birce Akalay gibi ünlü isimleri paylaştığı Babil dizisinin ikinci bölümünde yer alan sahne sosyal medyada gündem oldu.

TV ekranlarının yeni dizisi Babil'in ikinci bölüm fragmanı yayınladı. Babil dizisinin yeni bölüm fragmanında, oğlu için hayatını riske atan İrfan parayı bulabilmek adına elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu bir kez daha gösterecek.

DÜNYA GÜNDEMİNE GİRDİ

Deniz'den gelen sorunun ardından İrfan, oldukça zor dakikalar yaşıyor. Deniz'in "Baba ölünce ne oluyor?" sorusu Babil dizisinin yeni bölümüne damga vuracak. Öte yandan, başrollerinde Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay gibi birçok tecrübeli ismin yer aldığı Babil dizisi, yayınlandığı saatlerde sosyal medyayı da salladı. Sosyal medya kullanıcıları, "Babil" etiketi altında binlerce paylaşım yaparak, diziyi Twitter dünya gündeminde birinci sıraya kadar taşıdılar.

O SAHNE OLAY OLDU

Babil dizisinin ilk bölümünde yaşanan bir sahnenin ise izleyeciler tarafından çok beğenildiği kaydedildi. O sahnede, Mesut Akusta, Halit Ergenç’e yönelik olarak, “Üniversitede hoca olmuşsun ama benim gibi ilkokul mezunun karşısına geliyorsun” ifadelerini kullanıyor. Akusta’nın sözleri sosyal medyada paylaşılarak, “İşte Türkiye gerçekleri” yorumları yapıldı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar