Halil Sezai'ye meslektaşı meydan okudu: Karşına bi çıksam...

Halil Sezai'ye meslektaşı meydan okudu: Karşına bi çıksam...
Ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villanın önünde 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i öldüresiye dövdüğü görüntüler ortaya çıktı. Paylaşılan görüntülere sosyal medyadan tepki gösteren Sinan Akçıl, "Bana da yeter miydi acaba o güç karşısına çıksam? Yazık sana" ifadelerini kullandı.

Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villanın yanında bulunan villa sahiplerinin kendisine film çekimi için itiraz etmesi nedeniyle tartışan Halil Sezai dün yaşlı bir adamı darp ettiği için karakolluk oldu. Ünlü şarkıcının 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i öldüresiye dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı. Halil Sezai’nin 67 yaşındaki komşusunu öldüresiye dövdüğü görüntülerin ortaya çıkmasından sonra ilk tepki, Sinan Akçıl’dan geldi. Olayın ardından Sinan Akçıl, yaşlı komşusunu döven Halil Sezai'ye sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

dd-4845.jpg

Ağır sözler sarf eden Akçıl, “Ayyaşlık var, yaşlılara el kaldırma var, örf yok, adet yok. Gücün herhalde o amcaya yetiyor. Bana da yeter miydi acaba o güç karşısına çıksam? Yazık sana. Acınacak haldesin” ifadelerini kullandı. Sinan Akçıl, paylaşımını “Yazık” açıklamasını ekleyerek yayınladı.

sghsdfhsfgf.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar