Halil Kurt: "Fenerbahçe'yi şampiyon yapamazsam surlardan atlarım"

Halil Kurt: "Fenerbahçe'yi şampiyon yapamazsam surlardan atlarım"
Futbolculara tokat attığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 maç resmi müsabakalardan men cezası alan Halit Kurt, Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirilmesi halinde takımı şampiyon yapacağını iddia ederek "Fenerbahçe'yi şampiyon yapamazsam kalenin surlarından aşağıya atlarım" dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında pazar günü Kadıköy'de oynanan ve Galatasaray'ın 3-1 kazandığı mücadele Fenerbahçe'de depreme neden oldu. Sarı lacivertli taraftarlar Galatasaray'ın Kadıköy'de 20 yıl sonra kazanmasına sebebiyet veren Teknik Direktör Ersun Yanal'ı istifaya davet etmişti.

Kayseri İl Futbol Disiplin Kurulu'nun 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 maç resmi müsabakalardan men cezası verdiği Halit Kurt, Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağını iddia etti ve Ersun Yanal'ın koltuğuna göz dikti.

"FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPAMAZSAM SURLARDAN ATLARIM"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurt, ''İddia ediyorum Federasyon cezamı kaldırsın, önümüzdeki sezon başında göreve başlayayım noterde imza vermek şartı ile Fenerbahçe'yi şampiyon yapamazsam kalenin surlarından aşağıya atlarım. Bu kadar iddialıyım. Bu dünyada en kolay iş A Milli Takım ve Fenerbahçe'yi çalıştırmaktır. Bazıları 'Kafayı yemiş bu' diyecekler biliyorum. Lakin ben kendimi biliyorum merak etmeyin.'' ifadelerini kullandı.

Kayseri İl Futbol Disiplin Kurulu'nca 3 yıl önce Kayseri İdmanyurdu ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 3-1 geride kapatan futbolcularını soyunma odasında tek tek tokatlayan Meysuspor Teknik Direktörü Halit Kurt'a, 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 maç resmi müsabakalardan men cezası verilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar